lopgo bak2BETONGstudio drives av BRUKdesign ved Benedikte Thallaug Wedset, i samarbeid med Byggutengrenser og bedrifter i betongbransjen. Alle bedriftene som er med i BETONGstudio finner du oversikt over her.

De deltagende bedriftene i betongbransjen er viktige støttespillere for å sikre gode eksempler i utstillingen, med fakta på web samt som faglige ressurser i de kursene som holdes i BETONGstudio.

 

Arbeidet med BETONGstudio er et direkte resultat av en workshop som byggutengrenser arrangerte 15. februar 2012 med temaet «Etterbehandling av betongoverflater». I løpet av denne samlingen konkluderte arkitekter, rådgivere og betongbransjen for øvrig at det er et stort behov for mer kompetanse rundt beskrivelser og utførelse betongoverflater.  Nettstedetet www.betongstudio.no er etablert for å kunne være en «mini-wikipedia» for å spre informasjon om muligheter med ulike betongoverflater, etterbehandlinger samt råd og tips om hvordan oppnå gode overflater.

BETONGstudio bygger videre på den kunnskapen som er samlet i boken «Betongoverflater» som ble utgitt av Gyldendal Akademisk og Byggutengrenser i 2011 og for øvrig kåret som «Årets Vakreste Bok» i Norge.